Politikere

Stortingsrepresentanter 2021-2025 > Hordaland

  • Eg sitt som medlem i Justiskomiteen. Mitt navn er Odd Harald Hovland og eg er Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet i Hordaland valkrets. Eg er gift med helsefagarbeideren Laila og me har fire voksne barn, eit fosterbarn og fire barnebarn. Eg har arbeid som politistasjonssjef i Sunnhordland og har tidlegare vore ordførar på Bømlo i åtte år.

  • Jeg har representert Arbeiderpartiet i Hordaland valgkrets på Stortinget siden 2017, og er tredjekandidat ved høstens valg. Jeg er leder av finanskomiteen på Stortinget.

  • Jeg sitter i Energi og miljøkomiteen Mitt navn er Linda Monsen Merkesdal og er 4. kandidat til stortinget for Arbeiderpartiet i Hordaland valgkrets. Jeg er 48 år, gift, og mor til Camilla på 18, Tonje på 22, og Benedicte på 28. Jeg er en sosial person, som er glad i folk, dyr, mat, reiser og musikk. Urettferdighet, forskjellsbehandling og diskriminering gjør meg provosert, og kommer jeg inn på stortinget vil jeg arbeide for å gi alle like muligheter.

  • Jeg heter Lubna og er 41 år, er fra Flaktveit men bor på Landås. Jeg har en datter på 17 år. Jeg er for tiden sosialbyråd i Bergen, og er utdannet statsviter. Hjertet mitt brenner ikke bare for BRANN, men for hele Bergen. Jeg er opptatt av at alle uansett hvor de vokser opp skal ha like muligheter til å leve et godt liv. På fritiden min liker jeg å lage og spise mat, samt gå turer i fjellet.

Stortingsrepresentanter 2021-2025 > Sogn og Fjordane


Kandidater


Fylkestinget


Styret