Faglig politisk konferanse i Vestland

Vestland Arbeiderparti og LO arrangeres sin årlige faglige politiske konferanse.

2. jun, kl. 16:00 — 3. jun, kl. 14:00, Scandic Voss

Link til påmelding

Fagligpolitisk konferanse 2.juni til 3 juni 2023.

Samarbeidskomiteen i AP og LO arrangerer fagligpolitisk konferanse. Konferansen er den 42 i rekken og skal arrangeres på Voss Scandic hotell. 

Tidsrammene for konferansen er fra kl 1600 på fredag til kl. 1400 på lørdag. Det er gode togforbindelser til Voss fra Bergen. Togavgang fredag 2 juni Bergen 1423, ankomst Voss 1542. Togavgang 3.juni Voss 1351, ankomst Bergen 1500

Program

Temaene for årets konferanse er valg og valgkamp på fredag og næringspolitikk, arbeidslivspolitikk og det grønne skifte på lørdag. Faglig politisk ansvarlig i LO, Andre Nerheim og Rune Olsø, Agenda rådgiving, vil ha et eget opplegg om den faglig politiske valgkampen på fredag. 

Innledere som har bekreftet så langt: 

Arbeids- og inkluderingsminister, Marte Mjøs Persen, Arbeiderpartiets førstekandidat til fylkestingsvalget, Stian Jean Opedal Davies, AUFs fylkessekretær, Nina Aga Haug, leder i LO Bergen og omland, Fauzia Hussain Wiik, Politisk rådgiver i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, Andreas Jansen, valgkampleder i Vestland Arbeiderparti, Eva Synnøve Hagewick Steigen, Seniorrådgiver i Agenda Rådgiving, Rune Olsø, leder for LOs samfunnskontakt og strategiske arbeid, Andre Nerheim, seksjonsleder Næringsavdelingen Vestland Fylke, Katrin Jacobsen, Ordfører i Høyanger, Petter Sortland, leder i EL & IT Vestland, Atle Rasmussen, kommunikasjonssjef i Initiativ vest, Tommy Aarethun. Alle disse har takket ja til å bidra på konferansen. Det blir et spennende, intressant og lærerikt program. 

Påmelding

Vi har en grense på 80 deltakere, det er derfor viktig at dere tidlig melder dere på. Kostnaden er 3100 per person. Dette dekker enkelt bevertning ved ankomst, middag fredag, overnatting med frokost, samt dagpakke lørdag.  Det er også mulig å delta uten overnatting, kostnaden står i påmeldingsskjema. Påmeldingen er gyldig når det er betalt. Betalingsfrist er: 10. mai.  

Vi har nå full påmelding til dette arrangementet, så påmeldingen er stengt. 

mvh

Samarbeidskomiteen i Vestland